lördag 25 april 2009

Västerdagen


















Iris var pirrig innan loppet och taggad till tusen, men när hon sen sprang tappade hon byxorna och kom gråtande i mål. Fy vad det kändes i modershjärtat, det lovar jag. Trots att byxorna ramlade av hela tiden kom Iris typ på femte plats!!! Det blev kanelbullar, korv och saft. Värsta loppisen hittade vi också, fyndade gummistövlar för 20 kr och ett garage till Noak för 25 pix! Iris provade att vara brandman och blev sotig om nosen.

fredag 24 april 2009

Dagen i bilder!



































Hej då!


















Våra barn vill gosa och vinka tusen gånger då Johannes ska till jobbet på morgonen, idag såg det ut såhär!

Noaks nya keps!



Liten Adrian!

Besök av en alldeles nyfödd liten människa har vi haft här i Lund! Lille Adrian och fina Kicki kom och åt scones med Noak och mig! Kicki var oförskämt snygg och smal!

söndag 19 april 2009

Ett-åring















Hurra Hurra!Sen i fredags har vi en ettåring hemma hos oss! I lördags var det därför party med grill och tårta!Noak fick en Bobby-car att köra runt på!

söndag 12 april 2009

Vi!

Idag åkte vi med mormor och morfar till Skanör/Falsterbo. Stranden är så härlig i Falsterbo, sanden alldeles vit och fin! Här är VI!

Underbara påsk

Den underbara påsken fortsätter! Påskafton kom mormor och morfar på besök och det var givetvis mycket härligt att få dem som gäster. De passade på att fira Noak en vecka i förskott. De stannade tills idag och tillsammans gjorde vi utflykt till Skanör och njöt av vårsolen. Sen hjälpte mormor oss med Iris rum, tack!

torsdag 9 april 2009

Nästan en date

Påskkärringfest med massor av godis avlöstes av barnkalas för Iris. Steffi på dagis fyllde 6 år och i deras nyköpta hus bjöds det på glass, lek och godis. Vi lämnade vår stora tjej där och stack på date i Lomma hamn. Det var nästan som en första date förutom att Noak var med då vill säga. Men mysigt var det utan tvekan, en latte och en svart kaffe till pappan och så lite sol och fiskmåsar, perfekt!














Tada!! Påskkärringarna på vår gata! Iris premiär som dörrknackande påskkärring! Jag och Noak följde med några steg bakom och måste erkänna att jag blev riktigt nostalgisk.

Skärtorsdagen

Idag vaknade Iris tidigt och var mycket glad för att hon skulle klä ut sig till påskkärring, och till världens sötaste så klart! Hon och tjejerna på gatan hade bestämt att de skulle "gå" tillsammans, så igår satt de och målade påskteckningar att dela ut.

Aldos















Igår tog vi alla Påsklov och åkte till favvostället i Skanör.
Pizzamacka och italiensk glass till lunch är inte fy skam! Ett mycket bra inledande på påskfirandet tyckte vi alla fyra. Mmm deras latte kan jag drömma om och tänka på flera gånger om dagen!

Dymmelonsdag!

Igår var det "dymmelonsdagen", hmm undrar om det stavas så eller ens heter så men något åt det hållet i alla fall. Det var mormor som påminde oss om denna lappdag så Iris fick väldigt bråttom att göra olika små lappar och hänga på våra ryggar. Noak fick en där det stod: Pussa mig!
Notera våra nya tapeter i hallen, vet inte exakt vad den heter men det är Josef Frank som designat!